Елена Драгнева: Благословена в изпитанията

elena dragnevaИскам да ви кажа ,че Бог и днес върши чудеса! Казвам се Елена на 40 г. и съм закърмена с вярата в Бог от моята баба. През всичките години Той е бил с мен и ми е помагал, но аз го търсих само когато имах нужда. Ходих на църква, отчитах се пред Бог, но продължавах да живея в света и безгрижно крачех към греха.

Бях от онези християни, които са нито студени нито топли – бях хладка. И тогава Бог каза: “Ония които любя, аз ги наказвам и изобличавам“. Даде ми много благословения, но и допусна много изпитания в живота ми и когато чух тежката диагноза „рак“ , наистина се стреснах. В този момент на страх и отчаяние аз разбрах, че има надежда и това е Господ Исус Христос. Потърсих го с цялото си сърце и със всичкия си ум. И Той беше с мен по време на операцията и възстановяването ми. Благодаря му! Цялото това преживяване беше свързано с голяма промяна на моя живот и на моето взаимоотношение с Бога. Той ми дава липсващите търпение и сила, за да променя навиците си. Днес мога да кажа, че от всяка битка излизаме повече от победители!!!

Благодаря на Бог, че ме срещна, че ме хвана за ръка и ме изведе по правилния път

мен и семейството ми. Искам да окуража всички, които са болни и обременени да се отпуснат в прободените ръце на Исус. Не се оставяйте да ви завладее страхът, той не е от Бога. Бог ни е дал дух на сила, любов и себевладение. Съпротивете му се! Нужно е да облечете Божието всеоръжие и да се борите за вашето изцеление!!!

short url: https://goo.gl/UR6moU