Галя Байчева: Бог се грижи за всяка област в живота

галяВ нашето семейство винаги е имало страх от Бога според разбиранията, които сме имали. Тогава, през комунизма, бяхме православни християни. В нашата махала имаше и евангелисти. След дълго време разбрах че и те са християни, които се покланят на живият Бог. Тези хора се криеха заради комунистическите закони. Чух за нашият Господ Исус Христос, че Той е жив и е възкръснал за всички нас през 1992г.

Моят племенник Георги получи от лекарите диагноза-епилептик. Детето беше на 2 год.
Тогава в домът ни дойде сестра Мария от гр. Стралджа, за да ни говори за Исус Христос. Тя каза че Спасителят е жив и върши чудеса.

Снаха ми Стела веднага прие Исус за свой Спасител. Започнахме да ходим на църква в гр. Стралджа. Тогава пастор беше Ангел Тотев. Представихме нуждата за Георги пред нашият Бог. Събирахме се и по къщите да се молим. Изминаха още 2 години и Бог даде победа! Племенникът ми беше изцелен съвършено.

Докторите не можеха да повярват, но ние знаехме, че Исус изцели детето съвършено. След като се предадох в ръцете на Бог, Той да ръководи моят живот, един голям товар падна от гърба ми. Моят Спасител се грижеше за нас всеки Божи ден. Защото в евангелие от Матей 11:28:30 се казва:
“ Дойдете при Мене всички, които се трудите и сте обременени, и Аз ще ви успокоя.

Вземете Моето иго върху си, и научете се от Мене; защото съм кротък и смирен на сърце; и ще намерите покой на душите си.

Защото Моето иго е благо, и Моето бреме е леко. “

Благодаря на моя Бог и моя Спасител Исус Христос, че ми даде жива надежда за вечен живот, даде ми смисъл да живея в Него, чрез Него и за Него. С каквото и предизвикателство да се сблъскам, избирам да се моля и да не позволя на сатана да вземе радостта ми, избирам да се усмихвам, да съм щастлива и да пея за моя Бог.По този начин побеждавам сатана и той няма власт над мен и моя дом.

В света нямах много приятели, а сега имам много братя и сестри, които истински ме обичат. Аз също много ги обичам и винаги ги споменавам в молитвите си. Благодаря на моя Бог за всичко това. За мен няма по-голяма радост от това да усетя присъствието на Святия Дух между нас. Благодаря му всеки ден за всичките благости, милости и изпитания. Ще говоря на човеците за моя чудесен Бог. Ще Му пея хвала всеки ден и всяка нощ, защото за нас има само един Бог Отец от Когото е всичко и ние за Него и един Господ Исус Христос чрез когото е всичко и ние чрез Него. (1 Кор 8:6)
Цялата слава да бъде на Неговото име Исус Христос Спасителя и Царя! Амин

short url: https://goo.gl/YWNce7